Dr. Öğr. Üyesi

emirerisir@subu.edu.tr

Sosyal Hesaplar

Hakkında

1982 yılında Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde doğmuş, ilk ve orta öğretimini Sakarya’da ve 2003 - 2016 yılları arasında Lisans (Orman Fakültesi/Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü) ve Lisansüstü (Fen Bilimleri Enstitüsü/Lif ve Kağıt Teknolojisi Anabilim Dalı Yüksek Lisans ve Doktora Programları) eğitimlerini Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) tamamlamıştır.

2010 – 2016 yılları arasında KTÜ'de Araştırma Görevlisi olarak hizmet vermiş, bu süre içerisinde 2 adet 1001 ve 1 adet 1002 TÜBİTAK projesinde görev almıştır. 2018 yılında Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Teknoloji Transfer Ofisinde TÜBİTAK 1601: TÜBİTAK Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Arttırılmasına Yönelik Destek Programı - Bursa TTO Kurulumu Projesinde Üniversite Sanayi İşbirliği ve Ulusal ve Uluslararası Destekler birimlerinde görev yapmıştır.

2018 yılının Temmuz ayında önce Sakarya Üniversitesi, üniversitenin ikiye bölünme sürecinin tamamlanmasınından ardından aynı yılın Eylül ayında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde Pamukova Meslek Yüksekokulu, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri-Kağıt Teknolojisi programında göreve başlamıştır.  2018 yılı Aralık ayından 2021 yılı Kasım ayına kadar SUBÜ Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde Müdür Yardımcısı (Kurucu) ve Kalite Yöneticisi (Kurucu) olarak görev yapmıştır. Avrupa Birliği’nin, Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği 2014-2020 Programı kapsamında finanse edilen "LetsCycle" isimli projede SUBÜ adına görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Uzmanlık Alanları

Öğrenim Bilgileri